Blog

Het geheime wapen van de kapper

Misschien komt de volgende informatie als een verrassing voor je, misschien ook niet.

Kalk in het water heeft een grote impact op je kapsel: hoe je haar eruit ziet, hoe het aanvoelt, of het makkelijk breekt en split, kortom op de algemene gezondheid van je haar. Maar geen paniek, er bestaan ​​oplossingen tegen kalk in het water die niet alleen zacht water maar ook een zijdezacht, glanzend kapsel vol volume garanderen.

Drinkwater duurder vanaf 1 januari 2019

Zoals elk jaar veranderen weer een aantal zaken bij de start van het nieuwe jaar. In 2019 wordt het kraantjeswater in heel wat gemeenten iets duurder. En toch is de prijs van kraantjeswater nog steeds honderden keren lager dan de prijs van flessenwater, en dat terwijl zowel bottelaars van flessenwater als de watermaatschappijen het water in de meeste gevallen uit dezelfde bron halen. 

Ter vergelijking hebben we even op een rijtje gezet hoeveel liter kraantjeswater je kan drinken voor dezelfde prijs als de bekendste merken van flessenwater.

De negatieve effecten van hard water op je huid

Hoe voelt jouw huid aan als je uit de douche stapt? Zou je het zijdezacht of glanzend gezond noemen? Of voelt je huid eerder droog aan en heb je jeuk na je bad of douche? Gebruik je elke dag een crème of lotion om jeuk en huidirritatie te voorkomen? Het water in je huis kan aanzienlijke effecten hebben op je huid en veel, zoniet alles, hangt af van het feit of je je wast met zacht of hard water.